AKINCILAR İMAM HATİP ORTAOKULU

Vizyon: Öğrencilerimizin zihninde insana, düşünceye, özgürlüğü, ahlaka ve kürtürel mirasa saygı duyan bir din öğretimi anlayışını benimseyen bireyler yetiştirmek.

Misyon: Eğitim ve öğretimde toplam kaliteyi yakalayan, Öğrencileirimizin bilgi ve yeteneklerini geliştiren, Kendine güvenen özgür ve özgün tanımlamasına uygun birer bireyler olarak yetiştiren, değişen ve gelişen çağın gereksinmelerine yanıt verebilecek biçimde kendisini yenileyen gereçleri yetiştirmek ve topluma kazandırmak istiyoruz.

Başarılar:

Saatler: 08.40-15.20
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Okulumuz öğretmenleri ulaşımlarını kendileri ayarlamaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://altinekinakincilariho.meb.k12.tr

Adres - Akıncılar Mahallesi ALTINEKİN/ KONYA

Öğretim Şekli :tam gün

Yerleşim Yeri - Konya-Ankara ana yolundan 7 - 8km kadar içeridedir.

Adres - Akıncılar Mahallesi ALTINEKİN/ KONYA

Ulaşım Okulumuz Akıncılarda olduğu için sadece kısıtlı saatlerde belediye otobüsleri işlemektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Konya İl merkezine 80; Altınekin ilçe merkezine 11 km olup Ankara yolundan 7-8 km içeridedir.